Adél élete és munkássága

Kutatási terület: Adél élete és munkássága és családjára gyakorolt hatása

Friss topikok

  • dzseszpi: Szia Edina és Adél! Nagyon aranyos a naplód, nem is tudtam hogy van ilyen. Beleolvastam egy kicsi... (2011.03.16. 10:49) Aludj el szépen...

Linkblog

Káosz

2012.03.21. 21:46 - adelbogyo

A hosszú hétvégét Bencénél töltöttük Münchenben és igazán jól sikerült, de ahogy a címből is kitűnik,  a káosz nem maradt el. Szerencsére nem  az utazással voltak gondok - bár egy vicces kedvű ügyfél miatt fél nap késéssel indultunk el-  hanem Adél nem tudta teljesen feldolgozni a ki, hol, kivel háromszöget.

Egyrészt folyamatosan Laját kereste, annak ellenére, hogy a röpke hét órás utat azzal töltöttük, hogy bőszen ismételgettük és ismételtettük, hogy Bencéhez megyünk Münchenbe. Meg is volt az eredménye, gyönyörűen kimondta a kocsiban többször is, persze sem ott, sem pedig azóta nem ismételte meg. Első este kicsit kómásan felmérte a helyzetet, realizálta, hogy Bence valahonnan előkerült, majd aludt reggelig, és  az ébredés utáni kérdésre, hogy hol vagyunk,válaszolt is: Lajánál:-) Bejött Bence a szobába, erre Adél rögtön nekiszegezte a kérdést: Laja?!?  Tisztáztuk, hogy hol is vagyunk, párszor elismételtük a varázsszavakat hogy Bence, München, Lala otthon maradt, majd kimentem  a konyhába, Bence pedig tusolni, Adél utánam jött a konyhába és bejelentette patetikusan bólogatva: Laja fűűdik:-) Na itt feladtuk... de ez így ment végig, Laja fel-fel tűnt  a nappalokban és az estékben. 

A másik kardinális problémát Sabrina neve okozta, nem kevés röhögést okozva nekünk. Bence igazán lehetett volna toleránsabb a csajválasztással, mert ezt a nevet szegény k.lánya szerintem még egy éve múlva sem fogja tudni kimondani.:-P A variációk között  vitathatatlanul a Domina, Domina szólogatás vitte el a pálmát, bár nekem a személyes kedvencem a hajnali hétkor  a lépcsőház ablakában tett "Fordítva  autója" kijelentés volt. Exemplifikatíve felsorolva volt még Tamina, Famina, Abííína és társai is, felidézni sem tudom. Adél különben előszeretettel mesélt és meséltetett Sabrinával, mit sem törődve a nyelvi különbséggel és nagyon szerette a hosszú haját simogatni vagy a magassarkú cipőjében pózolva  "kiándulni menni"- ezt azóta itthon is gyakorolja.

Az ott töltött pár nap alatt végig dőzsöltünk reggeli és vacsoraidőben hála Bence főzőcskézésének, vásároltunk Z. legnagyobb örömére - persze Adél is kapott bőven vásárfiát- és voltunk  egy szuper vadasparkban meg persze Juliussal játszani. Jól  telt,gyorsan múlt :-(

A bejegyzés trackback címe:

https://adelstory.blog.hu/api/trackback/id/tr504331709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása